Hälsorådgivning

– För ett friskare företag –

Idag tillbringas en stor del av den vakna tiden på arbetsplatsen. Vad skulle det innebära om företaget inför Hälsosamtal som ger de bästa förutsättningarna för medarbetaren att motiveras och uppnå välbefinnande, och vad blir vinsten?

  • Effektivare och gladare personal.
  • Bättre produktivitet och resultat.
  • Minskat antal sjukskrivningar och lägre sjukfrånvaro.

Stress är idag den största anledningen till ohälsa, både mentalt och fysiskt. Hur hänger bra mat, rörelse, sömn och stress ihop?

Under Hälsorådgivningen görs en hälsoprofilsbedömning, och om man vill, även en kroppsscanning (mätning av kroppsfett i %, muskelmassa, vätskenivå, förbränning och metabolisk ålder).Vi går igenom Hälso/Livshjul och vad som behövs för att man ska må bra och kunna utnyttja hela sin kompetens både nu och långsiktigt.

Att uppnå hälsa är såklart en vinst både för medarbetaren och företaget.

När ni har tagit det mycket viktiga och enkla beslutet att införa Hålsorådgivning för era anställda på ert företag så sköter jag resten. Jag bokar in samtalen och ser till att alla får minst ett samtal/år, ev. även uppföljningssamtal om så önskas, (skräddarsys efter era önskemål). Tidsåtgång/samtal är ca 60 min. Hälsorådgivningen äger rum hos er på företaget, enkelt och smidigt!

För mer information kontakta:
Emma Poromaa, Dipl. Kostrådgivare/Hälsokonsult Tel nr: 072/508 71 71