Studio

Showstudions ägare:

Emma började dansa balett redan som 3-åring och i 10 års åldern blev inriktningen Showjazz. Hon är utbildad på Kulturamas yrkeslinje för Musikalartister och Pedagoglinje. Därefter har hon vidareutbildat sig på Broadway dance center och Steps i New York, Pineapple i London samt Edge performing arts center i Los Angeles. Emma har undervisat barn, ungdomar och vuxna i drygt 20 år. Från 1999 till 2011 arbetade Emma heltid som danspedagog på flera av Stockholms mest välkända dansskolor.

2011 utbildade sig Emma till Kostrådgivare på Paulun´s Näringscenter i Stockholm och startade eget företag inom kost och hälsa. Emma är licensierad och diplomerad AAFA instruktör (American Aerobic & Fitness Association) och har arbetat med träning och hälsa i många år på flera av landets största friskvårdskedjor både i Stockholmsområdet och i Skåne.

Emma har gått kurser på Företagsuniversitetet och är utbildad HR-chef.

Ett axplock från åren 1998- 2018:

  • 2018 – Emma startar sin egen Showstudio
  • 2016- 2018 – Nextstep studios
  • 2014- 2015 – Marikas dans och Modestudio
  • 2011-2013 – Kostrådgivare på Wellnesscenter för företag och privata klienter.
  • 2001-2011 – Emma undervisade i Showjazz och Musikal på Danscenter i Stockholm.
  • 2004-2006 – Emma var med och startade upp det nya gymnasieprogrammet Entertainment på S:t Görans gymnasium. Där var hon huvudansvarig danslärare och undervisade i jazz, musikalrepertoar och scenisk gestaltning.
  • 1999-2009 – arbetade Emma som huvudlärare på Musikalskolan vid Kulturama. Emma ansvarade även för lärarlag, produktioner och föreställningar.
  • 1998-2005 – arbetade Emma som Danspedagog och koreograf åt Elitgymnaster och koreograferade fristående för tävlingar i Sverige och internationellt: bl.a Aesthetic group Gymnastics World Championship.
IMG_1686

Max Edsbrand är utbildad danspedagog vid Stockholms Konstnärliga Högskola med inriktningen Modern & Nutida Dans men även inom Jazzdans och Barndans.

“För mig är dans i alla dess former fullt av glädje! Vi skapar en samhörighet och fokuserar på nuet.”

caroline

Caroline Burman är utbildad sångpedagog vid Stockholms Musikpedagogiska Institut.

“Arbetar utifrån det personliga uttrycket med sångteknik, staging och rösthälsa som även innefattar hur fysiska och psykiska aspekter påverkar rösten.”

IMG_3441

Enja Allvin har dansat på Danscenter Stockholm, Danscompagniet och Wilson dance factory m. fl. sedan unga år.

Enja är elitgymnast och går NIU (nationell idrottsutbildning inom truppgymnastik) på Stockholms Idrottsgymnasium.

Enja har arbetat både som gymnastiktränare och demogymnast och tävlat på SM nivå.

Sedan många år tillbaka har Enja dansat för Emma på en rad olika skolor och är Emmas assistent och högra hand.