Schema

Schema HT 2022:

Varje kurs är 12 tillfällen med uppehåll för:

Höstlov v:44

Måndagar start v.36, 5 september:

Mini-Musikal 8-9  år (2013-2014) Kl:17:00-18:00 (60 min) Lärare: Emma

Musikal 9-11 år (2012- 2014) Kl:18:00-19:30 (90 min) Lärare: Emma (dans) och Caroline (sång)

Musikal 11-14 år (2009-2012) Kl:18:45-20:15  (90 min) Lärare: Emma (dans) och Caroline (sång)

Onsdagar start v.36, 7 september:

Showkids 6-7 år (2015-2016) kl:17:30-18:30 (60 min) Lärare: Emma.

Performance 13-16 år (2006-2009) Kl:18:30-20:00 (90 min) Lärare: Emma

Torsdagar start v.36, 8 september

Ensamblesång Pop –  från 10 år och uppåt kl:18:00-19:00 (60 min) Lärare: Caroline

Körsång blandade genrer – alla åldrar kl:19:00-20:00 (60 min) Lärare: Caroline

Fredagar start v.36, 9 september:

Pyttedans 3-4 år (2018-2019) Kl:15:30-16:00 (30 min) Lärare: Max

Barndans 4-5 år (2017-2018) Kl:16:00-16:45 (45 min) Lärare: Max

Dansmix 6-8 år (2014-2016) Kl:16:45-17:45 (60 min) Lärare: Max

Streetdance 9-12 år (2010-2013) Kl:17:45-18:45 (60 min) Lärare: Max

Lördagar start v. 35, 3 september:

Showjazz 11-14 år (2009-2012) Kl:11:00-12:00 (60 min) Lärare: Emma

Showjazz 14-17 år (2008-2005) Kl:12:00-13:30 (90 min) Lärare: Emma